Mange ser i år etter nye måter å feire høytiden på, enten på skolen eller med familie og venner. Vi er stolte av å kunne tilby en helt ny samling kahooter med høytids- og vintertema, laget i samarbeid mellom Disney og Kahoot! Academy.  Denne samlingen har spill fra populære Disney-universer som Frost og Biler samt Disney Prinsesser og Mikke mus og vennene hans, og kan gjøre årets feiring enda litt mer magisk, enten du feirer med noen eller på avstand.

Nye kahooter i denne samlingen blir publisert i løpet av hele desember – perfekt for nedtellingen til høytiden, for å spille i romjulen eller for å telle ned til det nye året. De nye kahoot-spillene dekker emner innen vitenskap, naturfag, matte, språklæring og samfunnsfag, samt familievennlig trivia. Uansett om dere feirer sammen eller holder kontakten virtuelt i år, håper vi at disse kahootene, på norsk, blir et festlig tilskudd til feiringen i desember og inn i 2021.

Alle spillene fra Disney er tilgjengelig gratis på Kahoot! Academy for alle Kahoot!-brukere. Gå til Kahoot! på nett, eller via Kahoot! appen for å komme i gang!