app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

Back to blog

Nye lærerike spill basert på Pixars nye film «Luca»: Få barn i alle aldre til å bli nysgjerrig på verden rundt seg og utforske og forstå følelsene sine

Etter et utfordrende år for lærere, elever og familier rundt om i verden, passer det perfekt å utvikle og friske opp sine sosiale ferdigheter – uansett alder. Derfor er vi veldig glad for å kunngjøre en samling med helt nye spill for sosial læring fra Disney og Pixars nye film Luca. Den hadde verdenspremiere 18. juni.

Vi spurte nylig lærere over hele verden om hva de tror blir den viktigste trenden innenfor utdanning for det kommende skoleåret. Og svaret var entydig: sosial læring. Mange skoler planlegger gjenåpning denne høsten, og lærere og elever kan endelig samles i klasserommet igjen etter et år borte fra hverandre. Sosiale ferdigheter blir viktigere enn noensinne for å takle denne overgangen og gi elevene et sterkt grunnlag for å lykkes i det nye skoleåret.

Derfor er vi er veldig glad for å introdusere en serie med helt nye og spilleklare kahooter for sosial læring. De hjelper deg å vekke nysgjerrigheten om verden rundt degutforske viktige følelser om livet, vennskap og det som gjør hver av oss unik. Samlingen inneholder figurer fra Disney og Pixars nye film Luca, som hadde premiere 18. juni i år. .

Dette lærerike spillet med Luca er laget for å støtte utviklingen av sosiale ferdigheter hos personer i alle aldre, og det ligger på Disneys partnerside på Kahoot! Academy.

Spillene blir også tilgjengelig på Kahoot! Academy sammen med kahooter fra Disney og Pixars OSCAR®-vinner Sjel og andre Disney-favoritter som Pinocchio.

Alle kahootene i Disneys samling om sosial læring er tilgjengelig gratis på Kahoot! Academy, en læringsportal og et nettsamfunn som gir alle tilgang til premium innhold. Alt innhold på Kahoot! Academy, inkludert flere hundre kahooter fra Disney, er tilgjengelig for Kahoot!-brukere, både gjennom nettstedet og mobilappen.

La eventyret begynne!