Kahoot!+ AccessPass er det første steget mot lanseringen av en global, digital markedsplass på Kahoot!, og er det første abonnementet fra Kahoot! som gir deg ubegrenset tilgang til en omfattende samling ferdig produserte kahooter, -kurs og andre ressurser.  

Nytt fra Kahoot!

Med Kahoot!+ AccessPass får du ubegrenset tilgang til premiumkahooter, -kurs og andre ressurser i løpet av noen få klikk! Innholdet er satt sammen av innholdsprodusenter og samarbeidspartnere, og hver måned vil nytt premium innhold legges til abonnementet. Både lærere og elever og andre kan nå finne fiks ferdig, reklamefritt premiuminnhold for engasjerende læring hjemme, online eller i klasserommet. 

Innholdet du finner i Kahoot!+ AccessPass, er laget for maksimum engasjement og læringsutbytte, og dekker emner fra allmennkunnskap og sesongbasert trivia til matte, geografi, naturfag og mye mer! Innholdet i abonnementet er for øyeblikket på engelsk, men vi kommer snart til å tilby flere språk.

Hvordan får jeg tilgang til premiuminnholdet i Kahoot!+ AccessPass?

  1. Logg inn på Kahoot!-kontoen din (eller opprett en brukerprofil gratis hvis du ikke har konto ennå).
  2. Ta en sniktitt på alt premiuminnholdet i Kahoot!+ AccessPass, se nærmere på hva vi tilbyr på Utfrsk-siden, eller bruk søkefunksjonen.
  3. Abonner på Kahoot!+ AccessPass for å få tilgang til alt premiuminnhold.
  4. Sett i gang, spill og lær!

Innholdet i Kahoot!+ AccessPass leveres av Kahoot! Academy, den globale læringsplattformen der innholdsprodusenter, studenter og lærere møtes. Hver måned bruker mer enn 40 millioner spillere verden over innholdet skapt av Kahoot! Academy og samarbeidspartnere som Disney (med blant annet Star Wars på laget), FN, Microsoft og andre.

Kahoot!+ AccessPass vil gradvis bli gjort tilgjengelig over hele verden på nettet og via iOS- og Android-appene. Du kan velge mellom månedlig og årlig abonnement, og introduksjonsprisen er NOK 30 i måneden.

Logg inn eller opprett brukergratis, og abonner på Kahoot!+ AccessPass for ubegrenset tilgang til premiuminnhold fra Kahoot! Academy.

Del nyheten og bli kjent med oss og andre Kahoot!-brukere på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok