Siden lanseringen av Kahoot! Academy Connect i mars, har lærere og elever over hele verden hatt muligheten til å dele kunnskap og ressurser med hverandre for å gjøre læring gøy.

Med bare et par klikk kan du nå følge dine favorittmerkevarer og -utgivere og få tilgang til eksklusive oppdateringer fra Kahoot! Academys Premium partnere, direkte på Kahoot!. Dette kommer til å gjøre det enda enklere å oppdage unikt læringsinnhold fra merkevarene og utgiverne du elsker — som Disney, Angry Birds, Cambridge Assessment English og flere andre.

Hold deg oppdatert på favorittmerkevarene dine med Kahoot! Academy

Når du følger en Premium partner eller verifisert lærer tilknyttet Kahoot! Academy, blir du den første til å få vite det når det kommer oppdateringer, inkludert nye kahooter og læringsinnhold.

Innholdspartnere får muligheten til å holde direkte kontakt med følgerne sine på Kahoot! og få nyttige tilbakemeldinger fra lærere, foreldre og elever som liker innholdet de deler og følger profilen deres. Med Kahoot! Academy Connect kan utgivere bygge nettverkog engasjere Kahoot!s brukere med unikt innhold og nye læringsopplevelser.

Hvis du vil vite mer om hvordan du blir en Premium partner, gå til “Kahoot! Academy for publishers”.

Gjør læring gøy i et trygt og oppløftende fellesskap på Kahoot! Academy

Alle Kahoot!-brukere kan bli med i dette unike nettsamfunnet.. Ved å følge favorittmerkevarene dine på Kahoot! Academy, får du tilgang til relevant læringsmateriell av høy kvalitet. Dette gjør det enklere enn noensinne å finne ressursene du trenger, på tvers av emner, aldre og språk. .

Hvis du ønsker å motta siste nytt om Kahoot! Academy, kan du gå til kahoot.com/academy eller abonnere på Kahoot! News.

Er du interessert i å bli en Verifisert lærer? Finn ut mer her: