app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

17 Jun 2021

Back to blog

Spre gleden ved sosial læring med Disney og Pixars OSCAR®-vinnende film «Sjel» og andre Disney-favoritter

Gjør sosial læring gøy og givende med nye, spilleklare kahooter med Disney og Pixars OSCAR®-vinnende film «Sjel» og andre Disney-favoritter på Kahoot! Academy.

Det siste året har vært utfordrende for mange lærere og elever over hele verden. Utviklingen av sosiale ferdigheter er viktigere enn noensinne, både på skolen, hjemme og på arbeidsplassen – det er ved å forstå andre og vise empati at vi fortsetter å lære, vokse og realisere potensialet vårt. Derfor introduserer vi nå en helt ny samling av kahooter som fokuserer på sosial læring. De oppmuntrer Disney-fans i alle aldre til å feire livet, vise empati og sette pris på de små tingene!

Kahootene har innslag fra Disney og Pixars OSCAR®-vinner «Sjel» og andre Disney-filmer som fansen elsker, og de kommer til å inspirere deg til å finne roen og nyte livets små øyeblikk (som for eksempel smaken av et varmt og deilig pizzastykke) mens du reflekterer over hva som gir deg glede i livet, hva som gjør oss alle unike, og mye mer. Du finner kahootene på Disneys Premium partnerside på Kahoot! Academy.

Disse spillene er de første i Disneys samling om sosial læring på Kahoot! Academy. Det kommer flere kahooter i denne samlingen i løpet av de neste månedene og inn i det nye skoleåret.

Alle kahootene i Disneys nye samling om sosial læring finner du gratis på Kahoot! Academy, vår kunnskapsportal med eget nettsamfunn der alle får tilgang til unikt innhold. Alt innhold i Kahoot! Academy, blant annet flere hundre kahooter fra Disney, er tilgjengelig for alle Kahoot!-brukere, både på nettstedet og i Kahoot! sin mobilapp.

Spill disse nye Disney-kahootene i dag – det er godt for sjelen!