Det kan fortsatt være en utfordring for mange å holde kontakten med elever, kollegaer og familie og venner, både for de som samles virtuelt og de som møtes personlig. Mange har spilt Kahoot!-spill for å øke engasjementet i virtuelle klasserom eller klasserom med sosial distansering, møter, presentasjoner, tilstelninger, eller for å tilbringe kvalitetstid sammen med de nærmeste. Nå kan du gjøre læring gøy med dine foretrukne GIF-er og animerte klistremerker fra GIPHY!

Nye populære memer, klassisk Internett-innhold, sitater fra favorittfilmer – vi har alt! Med et bibliotek som inneholder mer enn 10 milliarder visuelle elementer, gjør GIPHY det mulig for mer enn 700 millioner mennesker i hele verden å uttrykke seg selv på en unik, kreativ og underholdende måte, hver dag. Brukere, fra unge elever til fagfolk, elsker den visuelle dynamikken til GIPHY, enten det er en GIF eller emoji for morsomme reaksjoner som passer perfekt til situasjonen.

Gjør læringen din animert!

Med den nye integreringen kan du legge til GIPHY-innhold i en kahoot for å gjøre Kahoot!-opplevelsen morsommere og mer spennende, enten det foregår i virtuelle eller fysisk klasserom, møterom eller sammen med familie og venner. Lærere og andre fagfolk kan også ta leksjoner og presentasjoner til et nytt nivå ved å lage interaktive presentasjoner, levert av Kahoot!, med GIPHY-innhold.

Slipp løs kreativiteten din og sett ditt personlige preg på kahootene! Denne funksjonen er tilgjengelig gratis for alle Kahoot!-brukere. GIPHY-innholdet på Kahoot! er familievennlig og trygt, slik at deltakere i alle aldre kan navigere innholdet selv.

Inspirer kreativiteten til elevene

Med GIPHY-innhold kan elevene ha det enda mer moro med å opprette sine egne kahootspill, som kan spilles i klasserommet eller hjemme med familie og venner. Når elevene lager sine egne kahooter, tar de på en måte eierskap over det de lærer og deler kunnskapen med andre. Dette er en viktig del av ««elever til ledere»-pedagogikken» vår, et av kjernekonseptene til Kahoot!.

Slik legger du til GIPHY-innhold i en ny eller eksisterende kahoot

Gjennom denne integrasjonen kan du enten lage helt nye kahooter med visuelle GIPHY-elementer eller endre litt på eksisterende kahooter ved å legge til GIPHY-innhold. Du gjør alt dette under opprettelsen av kahooten. Slik kommer du i gang:

I nettleseren din:

  1. Logg inn på Kahoot!-kontoen din på kahoot.com.
  2. Hvis du ønsker å lage en ny kahoot, klikker du på Lag fra den øverste navigasjonsraden, og velger Ny kahoot.
  3. Hvis du ønsker å redigere en kahoot du allerede har laget, klikker du på den aktuelle kahooten under Kahootene mine (klikk på Se alle for en fullstendig liste over kahooter), og klikker på Rediger.
  4. Trykk på den blå «+»–knappen ovenfor «Finn og sett inn medier» i en ny kahoot. Klikk på Fjern i en eksisterende kahoot for å slette det eksisterende bildet først.
  5. Klikk på GIF-er i venstre sidepanel. Velg enten standard GIF-er med videosnutter eller animerte klistremerker.
  6. Søk etter innholdet du ønsker i søkefeltet øverst på skjermen, eller klikk på ett av de foreslåtte nøkkelordene.
  7. Når du har funnet det perfekte GIPHY-innholdet, klikker du på det for å legge det til i kahooten din!

Holder du på å lage den første kahooten din? Les denne trinnvise veiledningen for hvordan du lager en kahoot, med bonustips for lærere

Vi ville gjerne se hvordan du bruker GIPHY-bilder til å spre gleden ved å lære med elever, kollegaer eller kjente og kjære, så prøv denne nye funksjonen i dag og fortell oss om det ved å tvitre @getkahoot.