Vi har alle opplevd lange og uorganiserte videomøter som er kjedelige og frustrerende. Hvordan kan vi gjøre videomøter mer engasjerende, interaktive og produktive? Ta en titt på Kahoot!-appen for Zoom, som er blant de første appene for bruk i Zoom-møter som ble tilgjengelig på Zoom App Marketplace. Fra og med i dag kan alle legge til Kahoot!-appen i Zoom-kontoen sin for å skape engasjement og presentere fantastisk innhold på mange forskjellige måter i videomøtene sine!

Få Kahoot!-appen for Zoom i dag, og presenter og bli med i kahooter direkte fra Zoom! Med Kahoot!-appen har det aldri vært enklere å

 • presentere kahooter i Zoom-møter for litt uformell konkurranse som engasjerer alle deltakerne
 • få brukerne til å føle seg som en del av samtalen ved gi dem en stemme, ved hjelp av avstemninger, åpne spørsmål og ordskyer
 • holde energien og engasjementet oppe i videomøter ved hjelp av funksjoner som “rekkefølge” og “flervalgsspørsmål”
 • bruke Kahoots spørsmålstyper til å bygge tillit, øke teamfølelsen og skape et virtuelt miljø med grobunn for nyskapning

Slik fungerer det!

Videomøter for framtidens arbeidssituasjon

Videomøter kommer til å bli stadig viktigere ettersom flere og flere arbeider hjemmefra, i stedet for at alle jobber på samme sted. Øk nyskapningen, styrk teamfølelsen og samle kollegaene i et virtuelt miljø ved å presentere kahooter under Zoom-møter.

Tidligere pleide man å starte kahooter i nettleseren og dele skjermen på Zoom, samtidig som deltakerne ble med i kahooter via en separat mobilenhet eller nettleser på stasjonære datamaskiner. Nå strømlinjeformer imidlertid Kahoot!-appen denne prosessen, og hele opplevelsen skjer nå direkte i møteopplevelsen i Zoom – noe som gjør at videomøter blir mer produktive og engasjerende.

Nå kan du presentere kahooter uten å forlate Zoom-møtet, og deltakerne kan bli med i kahooter, svare på spørsmål og dele meninger direkte i Kahoot!-kontrolleren fra sidepanelet i Zoom-grensesnittet. Ved å strømlinjeforme denne opplevelsen er det nå enda raskere og enklere å sette i gang samtaler som gjør at ideer og kunnskap kan flyte fritt!

Slik presenter du en kahoot-økt i et Zoom-møte

 1. Logg inn på Zoom-kontoen, og klikk på Apper på den nederste verktøylinjen.
 2. Søk etter Kahoot! på Zoom App Marketplace, og klikk på Legg til. Appen er nå tilgjengelig i apputvalget.
 3. Åpne Kahoot!-appen og klikk på Presenter i løpet av det virtuelle møtet. Du blir bedt om å logge på Kahoot!-kontoen. Merk: Du må ha en Kahoot!-konto for å presentere kahooter.
 4. Finn en kahoot du ønsker å presentere, enten en du har laget selv eller fra vår offentlige samling.
 5. Når du er klar, klikk på Start. Skjermen deles automatisk med deltakerne.

Kahoot! Zoom app
Slik deltar du i kahooter i et Zoom-møte

 1. De som leder møtet kan invitere deltakere til å bruke Kahoot!-appen ved å klikke på det blå pilikonet. Dette deler linken til Zoom App Marketplace med alle deltakerne i det virtuelle møtet.
 2. Legg til Kahoot!-appen i apputvalget ditt, og klikk på Bli med i verktøylinjen til høyre.
 3. Når verten har delt skjermen sin, skriver du inn PIN for spillet og trykker på Legg inn for å bli med i kahoot-økten. Du trenger ingen Kahoot!-konto for å bli med i en kahoot-økt!
 4. Spørsmålene vises på den delte skjermen, og du sender inn svarene ved hjelp av Kahoot!-kontrolleren i selve Zoom-møtet. Du trenger ingen ekstra skjerm eller enhet!

Join kahoot on Zoom

Lag engasjerende, interaktive kahooter som du kan presentere i Zoom-møter

Før Zoom-møtet starter, kan du presentere en kahoot som starter diskusjoner, ved å inkludere funksjoner for publikumsdeltakelse. Gi alle en stemme ved hjelp av idémyldringer, få direkte tilbakemeldinger med åpne spørsmål, og samle inn meninger med avstemninger og ordskyer. Sørg for at du inkluderer noen av våre helt nye presentasjonslysbilder, slik at deltakerne forstår sammenhengen!

Du kan også se om du klarte å formidle budskapet ditt i sanntid i Zoom-møtet, ved hjelp av spørsmålstypene quiz, sant/usant, skriv svaret og rekkefølge. Les rapporten etterpå for en detaljert oversikt over resultatene. Dette gjør at du kan identifisere behovet for kunnskapsheving.

Vi gleder oss til å se hvordan Kahoot!- og Zoom-fellesskapene bruker appen til å holde fantastiske videomøter, styrke teamfølelsen og ta virtuelt samarbeid til et helt nytt nivå. Legg til appen i Zoom-kontoen din gratis i dag!