app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

22 Sep 2021

Back to blog

Mer tilgjengelig enn noensinne: Kahoot! er nå tilgjengelig på 11 språk, inkludert norsk

Kahoot! er nå mer tilgjengelig, inkluderende og relevant enn noensinne, for brukere over hele verden. Les mer for å se hvordan du kan lage, lære, spille og dele ved bruk av Kahoot! på 11 språk.

Selv da vi nådde 6 milliarder kumulative deltakende spillere siden Kahoot! ble lansert, var misjonen vår fortsatt den samme: å fortsette å nå flere, slik at vi kan gjøre læring gøy for alle

Vi er veldig glade for å fortsette utviklingen i den retningen ved å gjøre det flotte innholdet vårt på nettstedet og i appen tilgjengelig på engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, nederlandsk, polsk, tyrkisk, brasiliansk portugisisk og norsk, i tillegg til vårt første asiatiske språk: japansk. 

Mer tilgjengelig enn noensinne

Det har vært veldig motiverende for hele K!rew-gjengen å gjøre Kahoot!-appen og nettstedet enda mer tilgjengelig. Det kan være fordi vi har sett med egne øyne hvor verdifullt alt det flotte innholdet har vært og kan bli for flere millioner deltakere, lærere, fagpersoner og familier. Vi er spente på å se hvilke muligheter som åpnes for alle de eksisterende brukere våre, og selvsagt også for de nye! 

Ivrer du etter å komme i gang? Du kan ta i bruk Kahoot! med en gang med denne morsomme kahooten som inneholder generell kunnskap, på ditt eget morsmål.

Men dette er bare begynnelsen: Vær på utkikk etter nyheter om flere nye språkversjoner snart!

Komme i gang: Slik bruker du Kahoot! på morsmålet

Slik bytter du til ditt språk på nettstedet til Kahoot!

  1. Naviger til Innstillinger under profilikonet, og Endre språk.
  2. Velg språket ditt fra rullegardinmenyen.

Slik bytter du til ditt språk i Kahoot!-appen 

  1. Oppdater appen til den nyeste versjonen, eller last den ned på en iOS– eller Android-enhet hvis du ikke har installert den før*.
  2. Hvis enhetsspråket er angitt til norsk, bytter appen automatisk.
  3. Hvis enhetsspråket er et annet, trykker du på profilikonet i appen.
  4. Du åpner innstillinger ved å trykke på tannhjulikonet på profilsiden.
  5. Velg språket fra Språk-rullegardinmenyen.

    * Hvis du er lærer, kan det hende du må kontakte systemansvarlig på skolen din og be vedkommende om å oppdatere appversjonen på enhetene til elevene.