Elever, lærere, foreldre og ansatte i bedrifter fra mer enn 200 land bruker Kahoot! for å gjøre læring gøy. For å tilfredsstille behovene til det voksende globale brukersamfunnet vårt på en bedre måte har vi gjort appen vår for iOS og Android tilgjengelig på spansk tidligere denne høsten, som det første trinnet av strategien vår om å gjøre Kahoot! tilgjengelig på flere språk.

Nå gjør vi Kahoot!-appen tilgjengelig på norsk, fransk og brasiliansk portugisisk!

Kahoot!-appen blir mer tilgjengelig for flere millioner brukere

Ved å gjøre Kahoot!-appen tilgjengelig på flere språk håper vi å gi en mer tilgjengelig, intuitiv og relevant opplevelse for deltakere i alle aldre og i alle sammenhenger. Det gjør det enda enklere for elever som snakker norsk, fransk og portugisisk, med å studere ved å spille kahooter. For foreldre bidrar det til å engasjere selv de yngste barna med en spillbasert læreopplevelse. For lærere, bedriftsbrukere og alle som bruker Kahoot! i sosiale omgivelser, gjør de nye oversettelsene av appen vår opplevelsen mer relevant og hyggelig, uavhengig av engelskkunnskapene deres.

Brasiliansk portugisisk er det tredje mest vanlige språket i Kahoot!-brukersamfunnet (etter engelsk og spansk), mens fransk er på femteplass. Norsk er morsmålet i hjemlandet til Kahoot!, der Kahoot! har blitt en populær læreplattform for folk i alle aldre på skole, på jobb og hjemme.

Gjør læring gøy for hele familien med Kahoot!+, som nå er tilgjengelig på norsk, fransk og spansk

I tillegg til å bli brukt på skole og jobb har Kahoot! blitt en populær aktivitet i forskjellige sosiale sammenhenger over hele verden. Spesielt ved sosial distansering har virtuell spilling av Kahoot! hjulpet flere millioner personer med å holde kontakten. Nå som høytiden nærmer seg, er det mer relevant enn noen gang å ha tilgang til Kahoot! på morsmålet ditt for å kunne engasjere selv de yngste familiemedlemmene.

For å gjøre læring gøy for hele familien og gi deg flere måter du kan kontakte og kommunisere med venner på, er vi glade for å kunne informere om at Kahoot!+, det nye tilbudet vårt for venner og familier, nå er tilgjengelig på norsk, fransk og spansk. I tillegg til engasjerende Kahoot!-funksjoner inkluderer Kahoot!+ også flere prisbelønte læreapper for barn:

 • Kahoot! DragonBox Numbers
  Introduser barna dine til matte med morsomme aktiviteter som forklarer hva tall er, og hvordan de fungerer. Anbefalt for 4–8 år.
 • Kahoot! DragonBox Big Numbers
  Hjelp barna dine med å forstå addisjon og subtraksjon med spill og utforskning. Anbefalt for 6–9 år.
 • Kahoot! DragonBox Algebra 5+
  Gi barna et fortrinn i matematikk og ligninger. Med dette intuitive spillet lærer elevene prosesser de trenger for å løse enkle lineære ligninger. Anbefalt for barn fra 5 år og oppover.
 • Kahoot! DragonBox Algebra 12+
  Hjelp barna med å bli trygge på ligninger og matte med dette engasjerende spillet. Anbefalt for barn fra 9 år og oppover.
 • Kahoot! Poio Read
  Dette spillet hjelper barn i alderen 3–8 med å lære å lese gjennom egen utforskning. Foreløpig tilgjengelig på engelsk, norsk og spansk – fransk kommer snart!

  Få ubegrenset tilgang til disse appene med et Kahoot!+ Family- eller Premier-abonnement.

  Slik bytter du språk i Kahoot!-appen

  1. Oppdater appen til den nyeste versjonen, eller last den ned på en iOS- eller Android-enhet hvis du ikke har installert den før.
  2. Hvis språket på din enhet er satt til spansk, fransk, brasiliansk portugisisk eller norsk, bytter appen automatisk til det aktuelle språket.
  3. Hvis du har valgt et annet språk på din enhet, trykker du på profilikonet i appen.
  4. Fra profilsiden trykker du på tannhjulikonet for å åpne innstillingene.
  5. Velg språket du ønsker fra Språk-menyen.

  Alt er klart! Nå kan du spille, presentere og lage kahooter på morsmålet ditt. Del denne veiledningen med venner, kolleger og elever, slik at de kan bytte til den norske versjonen og begynne å bruke den i dag.

  Prøv Kahoot! på ditt språk i dag, og del denne nyheten med ditt nettverket!