Valentinsdagen er rett rundt hjørnet, og hva er vel da bedre enn å feire den med litt Disney-magi? Vi gleder oss over å kunne bidra til feiringen med en ny samling kahoot-spill om kjærlighet, godhet, vennskap og omsorg. Du finner dem nå på Kahoot! Academy, og de er laget i samarbeid med Disney.

Med kjente og kjære figurer fra Disney-klassikerne som Aladdin, Lady og Landstrykeren og Mikke Mus og vennene hans, inviterer denne samlingen Disney-fans i alle aldre til å feire valentinsdagen sammen. Du finner kahootene på Disney sin offisielle Kahoot! Academy profil.

I vår nye samling med kahooter kan du utforske temaer innenfor vitenskap, historie, sosial-emosjonell læring (SEL) og familievennlig Disney-moro. Kahootene er tilgjengelige på flere språk. Enten du sitter i samme rom som motspillerne eller dere spiller over nettet, byr denne samlingen på mye moro og læring. Kahootene passer fint i både skoletimer og på valentinsdagsfester – eller kanskje dere ønsker å konkurrere mellom familiemedlemmene, og slik feire kjærlighetens dag?

Den nye valentinsdagsamlingen med kahooter er tilgjengelig gratis på Kahoot! Academy, den nylanserte kunnskapsplattformen og nettsiden der lærere og andre kreatører kan dele og få tilgang til innhold som vil gi engasjerende og meningsfylte læringsopplevelser. Alt Kahoot! Academy-innhold er tilgjengelig for alle Kahoot!-brukere, både gjennom nettsidene og på mobilappen.

Prøv deg på de nye Disney-kahootene i dag!