app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

15 Nov 2022

Back to blog

Gör årets julbord ännu bättre med Kahoot! – nu tillgängligt på svenska

 

Vinterhögtiderna väntar bakom hörnet på norra halvklotet och många är redan i full gång med att organisera årets julbord, det perfekta tillfället att samla vänner och familj för att äta och dricka gott tillsammans. Även många företag och organisationer ser fram emot att få hålla julbord tillsammans med sina anställda, för att fira det gånga året.

För att göra årets julbord ännu mer minnesvärt har vi lagt till fullt stöd för svenska i Kahoot!s webbplattform och app för Android och iOS. Nu kan alla som bjuder in till julbord bli kvällens stjärna, vare sig det är med familj och vänner eller med kollegor på jobbet. Skapa en magisk upplevelse där alla kan delta, ha kul och samtidigt lära sig något nytt.

Som uppvärmning under julbordet kan alla spela den här kahooten om allt som Sverige är känt för.

Dancing Queen? Mamma Mia? Gimme! Gimme! Gimme! Vad har dessa gemensamt? Såklart! Användare kan göra sina julbord ännu roligare genom att testa gästernas kunskaper om ABBA i denna kahoot!

Användare kan fritt välja från miljontals av färdiga kahooter från vårt omfattande bibliotek som finns tillgängligt på plattformen. 

För att ändra språk till svenska följer du dessa steg:

På Kahoot!s webbplattform

  • Gå till Inställningar under profilikonen och Ändra språk.
  • Välj svenska från rullgardinsmenyn.

I Kahoot!-appen

  • Uppdatera appen till den senaste versionen, eller ladda ner den på din iOS- eller Android-enhet om du inte redan har den installerad.*
  • Om din enhet är inställd på svenska växlar appen språk automatiskt.
  • Om din enhet är inställd på ett annat språk trycker du på profilikonen i appen.
  • Tryck på kugghjulsikonen på din profilsida för att öppna inställningarna.
  • Välj svenska från rullgardinsmenyn Språk.

* Om du är lärare kan du behöva kontakta skolans IT-administratör och be dem uppdatera appen på elevernas enheter.

Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda Kahoot! till svensktalande över hela världen, och vi ser fram emot att familjer och vänner använder Kahoot! på svenska för sina sociala event, inklusive födelsedagsfester, bröllop, årsdagar och mycket mer!

Du kan också upptäcka prisbelönta Kahoot!-lärappar för familjer, inklusive matte- och schack-appar från DragonBox och appen Lär dig att läsa av Poio, som också finns tillgängliga på svenska. Eller ta dina svenskkunskaper till nästa nivå med Drops!