Vi er veldig glade for å kunne lansere den helt nye integrasjonen med Microsoft PowerPoint, en av de mest etterspurte funksjonene blant bedriftsbrukerne våre.

Fra og med i dag kan du presentere kahooter i PowerPoint uten å forlate presentasjonsvisningen. Dette er perfekt når du vil engasjere og aktivisere publikum i alle størrelser, både der du er og over nettet, samtidig som du får fram hovedpunktene i møter og presentasjoner. Du legger helt enkelt til innhold i PowerPoint-lysbilder før du fremhever hovedbudskapet med Kahoot!s interaktive spørsmålstyper (f.eks. avstemning, rekkefølge og flervalgsspørsmål) – og du slipper å bytte mellom programmet og nettleseren.

Denne tilleggsfunksjonen kombinerer det beste ved PowerPoint og Kahoot! og lar deg skape et miljø der alle føler seg involvert og oppfordres til å delta. Enten dette er din første presentasjon eller du har masse erfaring, så kan du med kombinasjonen av PowerPoint og Kahoot! gi publikum et varig inntrykk!

Slik bruker du Kahoot!-tilleggsfunksjonen for PowerPoint

  • Installer Kahoot!-tilleggsfunksjonen for PowerPoint ved å følge denne fremgangsmåten.
  • Legg til informasjonen du vil fremheve i ulike PowerPoint-lysbilder.
  • Lag en kahoot – husk å ta med funksjoner for publikumsdeltakelse, som avstemninger og ordskyer, for å åpne for diskusjoner – og bruk quizzer og spørsmålstyper som sant/usant, skriv svaret og rekkefølge for tilbakemelding der og da på om du har klart å formidle budskapet ditt.
  • Kopier kahootlenken, og lim den inn i Kahoot!-tilleggsfunksjonen for PowerPoint.
  • Fortsett å redigere og omorganisere lysbildene dine for mest mulig publikumsdeltakelse.
  • Hold PowerPoint-presentasjonen, og sett i gang kahooten uten å måtte forlate presentasjonsvisningen.

Importer PowerPoint-lysbilder rett inn i en kahoot

Du forbereder kanskje presentasjonene dine på en annen måte, og da er det godt å vite at du også kan importere PowerPoint-lysbilder rett inn i en kahoot. Importer en presentasjon på opptil 80 MB og legg til spørsmål mellom lysbildene for mest mulig engasjement blant deltakerne.

Hold interaktive presentasjoner med Kahoot! og PowerPoint

Den moderne arbeidsplassen utvikler seg raskere enn noensinne. Nå er det ikke lenger aktuelt å holde en presentasjon i et rom fullt av uengasjerte kollegaer! Foredragsbaserte presentasjoner fanger ikke oppmerksomheten – noe som er veldig tydelig på hjemmekontoret og digitale arbeidsplasser. I dag handler det om å presentere på en måte som engasjerer og involverer publikum.

Med Kahoot!-tilleggsfunksjonen for PowerPoint kan du involvere tilhørerne gjennom hele presentasjonen ved å blande lysbildene med funksjoner som øker publikumsdeltakelsen. Slike funksjoner gir publikum en stemme, noe som setter i gang diskusjoner, samler inn tilbakemeldinger i sanntid og holder energinivået oppe.

Det å inkludere kahooter i en PowerPoint-presentasjon gjør det også mulig å sjekke om publikum fikk med seg hovedbudskapet, noe som ifølge mange forelesere kan være vanskelig å bedømme. Se resultatene med det samme og les rapporten senere for mer detaljert informasjon.

Denne integrasjonen er den nyeste funksjonen i det stadig bredere tilbudet Kahoot! 360 har til bedrifter som holder presentasjoner. Vi gleder oss til å se hvordan Kahoot!-tilleggsfunksjonen for PowerPoint bidrar til mer engasjerende presentasjoner i arbeidslivet!

Tilleggsfunksjonen er tilgjengelig med Kahoot! 360 Standard, Kahoot! 360 Presenter og Kahoot! 360 Pro. Se en detaljert oversikt over abonnementene du kan velge mellom.

Bruker du Kahoot! og PowerPoint i undervisningen? Les om hvordan den nye integrasjonen hjelper med interaktive timer!