app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

22 Sep 2021

Back to blog

Toegankelijker dan ooit: Kahoot! is nu beschikbaar in 11 talen, waaronder het Nederlands

We hebben de Kahoot!-app en -web toegankelijker, inclusiever en relevanter dan ooit gemaakt voor onze gebruikers over de hele wereld. Lees verder en ontdek hoe je nu in 11 talen met Kahoot! spelletjes kunt maken, leren, spelen en delen.

Zelfs toen het totale aantal deelnemende spelers sinds onze lancering 6 miljard bereikte, bleef onze missie hetzelfde: steeds meer gebruikers bereiken zodat we leren voor iedereen geweldig kunnen maken. Met veel enthousiasme hebben we een grote stap in die richting gezet door onze fantastische website– en app-inhoud aan te bieden in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Pools, Turks, Braziliaans-Portugees, Noors en zelfs in het Japans, onze eerste Aziatische taal. 

Toegankelijker dan ooit

Nu de Kahoot!-website en -app nog toegankelijker zijn, is onze K!rew meer gemotiveerd dan ooit. We hebben namelijk gezien hoe waardevol al onze inhoud is voor miljoenen leerlingen en studenten, leerkrachten en docenten, professionals en gezinnen. We kunnen niet wachten om te zien wat dit voor onze community zal betekenen, en natuurlijk ook voor nieuwe Kahoot!’ers!  Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Begin direct in je moedertaal te Kahoot!’en met deze leuke kahoot over algemene kennis.

En dat is nog niet alles: je kunt uitkijken naar nieuws over nog meer nieuwe talen die er binnenkort op Kahoot! aankomen!

Aan de slag: Kahoot! gebruiken in je eigen taal

Zo wissel je naar je voorkeurstaal op de Kahoot!-website

  1. Ga onder het profielpictogram naar Instellingen en kies dan Taal wijzigen.
  2. Kies je taal in het uitklapmenu.

Zo wissel je naar je voorkeurstaal in de Kahoot!-app

  1. Voer een update uit naar de nieuwste versie van de app, of download deze op je iOS– of Android-apparaat als je de app nog niet eerder hebt geïnstalleerd*.
  2. Als de taal van je apparaat is ingesteld op Nederlands, zal de app automatisch overschakelen.
  3. Als de taal van je apparaat anders is, tik je op het profielpictogram in de app.
  4. Tik vanuit je profielpagina op het tandwielpictogram om de instellingen te openen.
  5. Selecteer je taal in het keuzemenu Taal. * Als je een leerkracht of docent bent, kan het zijn dat je contact moet opnemen met de technisch beheerder van je onderwijsinstelling om te vragen of deze de appversie op de apparaten van leerlingen/studenten kan bijwerken.