app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

23 Aug 2023

Back to blog

Zeg hallo tegen Kahoot!+ AccessPass, nu ook in het Nederlands!

Nederlandstalige Kahoot!’ers van alle leeftijden kunnen nu in het Nederlands gebruikmaken van premium-leermiddelen met Kahoot!+ AccessPass.

Vandaag hebben we geweldig nieuws voor onze community! Met bijna 3 miljoen Kahoot!-gebruikers in Nederland en 1,5 miljoen die Nederlands als taal gebruiken, biedt Kahoot!+ AccessPass nu een volledige bibliotheek van kant-en-klare inhoud in het Nederlands aan.

De gloednieuwe collectie bestaat uit allerlei onderwerpen en maakt wereldwijd interactief leren en spelen in het Nederlands mogelijk, zowel in de klas, als thuis en op het werk.

In de afgelopen 12 maanden werden er in Nederland meer dan 3,5 miljoen kahoots gespeeld, waarvan 75% door leerlingen en leerkrachten. Kahoot! is dé alles-in-één tool voor interactief onderwijs en toetsing, en leerlingen zijn er gek op!

 

 

De Nederlandse collectie heeft alles in huis!

Alle kant-en-klare spelletjes, cursussen en leermiddelen zijn gemaakt om plezier te beleven terwijl je je verdiept in algemene kennis, seizoensgebonden weetjes, aardrijkskunde, sociaal-emotioneel leren en allerlei andere onderwerpen.

Of je nu meer wilt leren over de Nederlandse cultuur, een Disney- en Pixar-fan bent, of gewoon je taalvaardigheden wilt oefenen in specifieke onderwerpen, je zult je zeker vermaken met deze geweldige kahoots! Ben je klaar voor een voorproefje van onze collectie?

Image 2 (1)

De bevroren wereld van Frozen

Verken een bevroren wereld en leer over de wetenschap van water en sneeuw, seizoenen en rendieren met je vrienden uit Frozen. © Disney. Alle rechten voorbehouden.

Wil je Kahoot! in het Nederlands proberen?

Download de Kahoot!-app op Android of iOS, of ga naar create.kahoot.it en maak een account.

Als je al een Kahoot!-account hebt en je voorkeurstaal wilt wijzigen, volg je deze stappen:

Op het Kahoot!-webplatform:

  1. Ga onder het profiel icoon naar Instellingen en klik op Taal wijzigen.
  2. Kies Nederlands in het uitklapmenu.

In de Kahoot!-app:

  1. Voer een update uit naar de nieuwste versie van de app, of download deze op je iOS- of Android-apparaat als je de app nog niet eerder hebt geïnstalleerd.
  2. Als de taal van het apparaat is ingesteld als Nederlands, zal de app automatisch overschakelen.
  3. Als de taal van je apparaat anders is, tik je op het profiel icoon in de app.
  4. Tik vanuit je profielpagina op het tandwiel icoon om de instellingen te openen.
  5. Kies Nederlands in het uitklapmenu Taal.

 

 

Niet vergeten: je kunt ook alle inhoud in het Engels, Spaans, Frans en Duits bekijken met dezelfde kwaliteit en diepgang, met een abonnement op Kahoot!+ AccessPass.

Wil je het nieuws delen en andere fans van Kahoot! leren kennen? Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok!

.kahoot-component .card-component__body {
background-color: #46178F;
}
.kahoot-component .card-component__body h1 a,
.kahoot-component .card-component__body p {
color: #ffffff;
}