app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

21 Feb 2023

Back to blog

Skru op for hyggen med Kahoot! – nu også på dansk!

Nu kan du udforske Kahoot!s webplatform, app og unikke indhold på dansk!

I dag har vi en fantastisk nyhed at dele med jer: Kahoot!s webplatform, mobilapp til iOS og Android samt unikke indhold findes nu også på dansk. Dermed har alle dansksprogede klasseværelser, hjem og arbejdspladser nu adgang til interaktive og engagerende læringsoplevelser på deres modersmål.

Inden for de seneste 12 måneder er der blevet spillet over 1,5 millioner kahooter i Danmark! Lærere, elever og studerende tegner sig for over 80% af brugerne, mens over halvdelen af kahooterne præsenteres af de unge mennesker selv.

Herudover har vi med begejstring noteret os, at flere end 500 tusind deltagere har brugt Kahoot! på deres arbejdsplads i Danmark sidste år. Det er fantastisk at se, hvordan virksomheder gør præsentationer og møder mere interaktive og fængende ved at bruge løsningerne fra Kahoot! til at engagere deltagerne i unikke læringsoplevelser på arbejdspladsen, uanset om rammerne er fysiske, hybride eller fjernbaserede.

Det glæder os meget at se, hvordan vores platform gør det muligt for så mange lærere, elever, studerende og medarbejdere i Danmark at dele læringsindhold med hinanden i klasseværelset og på arbejdspladsen, og vi håber at nå ud til endnu flere ved nu også at gøre Kahoot!-læringsuniverset tilgængeligt på dansk!

Danmark er fyldt med popkulturelle ikoner, fra Den lille havfrue til Lego!

Lær dine elever om dansk kultur, giv dine venner en sjov udfordring med quizzer om paratviden og underholdende fakta, og få svaret på, hvad der gør Danmark til et af de lykkeligste lande i verden! Uanset om du er pæredansk, eller bare gerne vil lære den lykkelige lilleputnation Danmark bedre at kende, kan det betale sig at dykke ned i vores kahoot-samling om Danmark, der både kan spilles på engelsk og dansk!

Screenshot 2023-02-20 at 11.35.05

Best of Denmark (engelsk)

Bliv klogere på Danmark, test din viden, og giv venner og familie en sjov udfordring med disse underholdende kahooter om dansk kultur!

Screenshot 2023-02-20 at 11.43.21

Klog dig på legoklodser!

Er ekspertspørgsmål om LEGO bare barnemad for dig, eller er der huller i din viden om LEGO? Spil denne LEGO® kahoot for at få svaret!

Sådan kommer du i gang med Kahoot! på dansk

Vil du prøve Kahoot! på dansk med det samme? Du kan downloade Kahoot!-appen til Android eller iOS, eller gå til create.kahoot.it og opret en brugerkonto.

Har du allerede har en brugerkonto hos Kahoot!, men vil du gerne skifte sprog? Så skal du bare følge disse enkle trin: 

Kahoot!-webplatformen

  1. Gå til til Indstillinger under profilikonet, og tryk på Skift sprog.
  2. Vælg dansk i rullemenuen.

I Kahoot!-appen 

  1. Opdater appen til den nyeste version, eller download den på din iOS eller Android-enhed, hvis du ikke har haft den installeret før*.
  2. Hvis sproget på din enhed er indstillet til dansk, vil appen automatisk skifte til dansk.
  3. Hvis sproget på din enhed er indstillet til et andet sprog end dansk, skal du trykke på profilikonet inde i selve appen.
  4. Tryk på tandhjulsikonet på din profilside for at åbne indstillingerne.

Vælg dansk i rullelisten over tilgængelige sprog.

* Hvis du er lærer, skal du muligvis kontakte skolens IT-administrator og bede vedkommende om at opdatere app-versionen på elevernes enheder.