app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

Back to blog

Nieuw! Disney- en Pixar-inhoud nu beschikbaar in Kahoot!+ AccessPass

Creëer inspirerende leermomenten met geliefde Disney- en Pixar-personages in deze cursussen over rekenen, wetenschap, sociaal-emotionele kennis en meer – nu beschikbaar in Kahoot! AccessPass! © Disney/Pixar. Alle rechten voorbehouden.

Bereid je voor op een uniek nieuw leeravontuur! Vanaf deze week staan er betoverende cursussen over wetenschap, rekenen, sociaal-emotionele kennis en meer voor je klaar, vergezeld door geliefde personages van Disney en Pixar.

Ontdek exclusieve gratis Disney-inhoud en krijg toegang tot premium-collecties met Kahoot!+ AccessPass. Met Kahoot!+ AccessPass kan iedereen het leerproces en de betrokkenheid een boost geven dankzij een uitgebreide bibliotheek met kant-en-klare leermaterialen over tal van onderwerpen voor alle leeftijden. Nu inclusief toegang tot alle Disney- en Pixar-inhoud op Kahoot!. Deze collectie kahoots is ook beschikbaar in het Spaans, Frans en Duits.

Red de dag met de kracht van vriendschap

Als je fan bent van Disney en Pixar, weet je dat vriendschap, teamwork en de zorg voor anderen belangrijke aspecten zijn van een echte held! Vergezel je favoriete personages uit Soul, Up en Raya en de Laatste Draak in deze kahoots en inspireer leerlingen om hun gevoelens te uiten, zich in een ander in te leven en ieders unieke persoonlijkheid te leren waarderen.

Ontdek de volledige collecties:

   Ontdek de wonderen van de natuur en wetenschap

   Al jaren brengen Disney en Pixar de wetenschap op nieuwe en inspirerende manieren tot leven, van de kennismaking met diverse soorten uit het dierenrijk tot avonturen door ecosystemen over de hele wereld. Met deze wetenschapscollecties boordevol personages uit Frozen, De Leeuwenkoning, Op zoek naar Nemo en meer, maken leerlingen kennis met allerlei dieren en hun leefomgeving, de wetenschap van de seizoenen en hoe ons lichaam werkt!

   Ontdek de volledige collecties:

    Vermenigvuldig het leerplezier in de rekenles

    Ben je op zoek naar een manier om je leerlingen betrokken te houden bij je volgende rekenles? Dan is deze collectie kahoots een droom die uitkomt – zo hoef je dus niet meer op een vallende ster te wachten! Ga met volle vaart aan de slag om je rekenvaardigheid te verbeteren met personages uit Cars, ga op rekenavontuur met Vaiana en maak kennis met rekenconcepten zoals percentages en vormen, samen met Disneyprinsessen, Nemo en vele anderen. Zo wordt iedereen een rekenwonder!

    Ontdek de volledige collecties:

    Maatschappelijke kennis om nooit te vergeten

    Disney- en Pixar-personages komen uit allerlei verschillende plaatsen en culturen, want veel van deze films spelen zich af in of zijn geïnspireerd op echte regio’s uit de hele wereld. Met behulp van deze kahoots maken leerlingen een reis door de zeven continenten van de wereld, ontdekken ze de geschiedenis en cultuur van de eilanden in de Grote Oceaan met Vaiana, leren ze over de inheemse cultuur van Noord-Amerika met Pocahontas, en nog veel meer.

    Ontdek de volledige collecties:

    Taalkunde met een sprookjeseinde

    Op zoek naar inspirerend lesmateriaal om Engelse les te geven? Het hart van elke Disney- en Pixarfilm bestaat uit een prachtig geschreven verhaal. En om een geweldige schrijver te worden, is het belangrijk om alles over zinsopbouw te weten. Samen met personages uit Mulan, De prinses en de kikker, Assepoester en nog veel meer, oefenen leerlingen met het herkennen en gebruiken van verschillende zinsdelen, leestekens en begrijpend lezen voor een betere leesvaardigheid.

    Ontdek de volledige collecties:

    Kom in de feeststemming!

    Wat is er nu leuker dan het vieren van een feestdag met een vriendschappelijk wedstrijdje op Kahoot! – en al helemaal in het gezelschap van je favoriete Disney- en Pixar-personages! In deze collectie kahoots verwelkomen leerlingen de lente met personages uit Frozen, delen ze de liefde op Valentijnsdag met Aladdin en Jasmine, en genieten ze van griezelige feitjes over Halloween en de Dag van de Doden met personages uit Coco – om er maar een paar te noemen.

    Ontdek de volledige collecties:

     Bambi cropped (1)

     Lente met Disney

     Vier de lente met de mooiste momenten uit enkele van de klassieke verhalen van Disney.

     Krijg toegang tot al deze premium-collecties en duizenden andere cursussen met Kahoot!+ AccessPass.

     Voor nog meer magisch lesmateriaal ga je naar het profiel van Disney op Kahoot! Academy!

     Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Volg Kahoot! op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok!