app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

25 Oct 2023

Back to blog

Trakteer je leerlingen met Halloween op griezelig goed leren!

Ontdek Halloween-content waar je kippenvel van krijgt, waaronder kahoots en lessen voor in je klas, een geweldig nieuw wachtkamerthema en wachtmuziek waar je haren van overeind gaan staan!

Wij van Kahoot! wensen jou en je klas een ver-schrik-kelijk leuk Halloween! Ontdek onze feestelijke Halloween-collectie met angstaanjagend goede kahoots en andere leermaterialen om leren tijdens Halloween geweldig te maken! Maak zelfs je eigen monsterlijk mooie kahoots met ons nieuwe Halloween-wachtkamerthema en bijbehorende muziek!

Gratis kahoots die je #geest uitdagen

Duik in onze toverketel vol gratis kahoots en laat je betoveren door deze collectie uitgelichte kahoots waarmee je leerlingen schrikbarende woordenschat, weerzinwekkende wiskunde en zelfs de griezelige geschiedenis van Halloween leren kennen!

Premium-kahoots voor nog meer spanning!

Leer feitjes over Halloween, de wetenschap van angst en hoe je een heks herkent met deze cursussen die alleen beschikbaar zijn in Kahoot! AccessPass!  

autumn leaves with white leaf that looks like a ghost

Halloween over de hele wereld

Tegenwoordig wordt Halloween door meer mensen gevierd dan ooit. Doe met ons mee en kom meer te weten over de wereldwijde tradities en feesten op deze griezeldag!

golosinas

Alles over Halloweensnoep

Het leukste aan Halloween is natuurlijk al dat lekkere snoepgoed! Tijdens de snoeptocht heeft iedereen wel een favoriete lekkernij. Hoe goed ken jij deze populaire merken en smaken?

Laat je leerlingen onvergetelijk griezelen

Probeer voor je volgende les deze interactieve cursussen van Verified Creators, nu verkrijgbaar op de nieuwe Kahoot!-contentmarkt. Combineer dit seizoen diepgaand leren met de wereldberoemde betrokkenheid die Kahoot! biedt. (De meeste inhoud is beschikbaar in het Engels.)


Houd het huiveringwekkend met onze speciale Halloween-thema’s voor je kahoots!

Dit jaar kun je met Halloween kiezen uit TWEE thema’s! Speel een kahoot met het gratis Halloween-thema of gebruik dit spooktastische premium-thema in de creatietool.

Zet de zombies aan het swingen met Halloween-wachtmuziek

Vul de klas met Halloween-vibes dankzij thematische wachtmuziek! Klik op instellingen in de linkerbovenhoek van de kahoot en navigeer omlaag naar het keuzemenu voor de wachtmuziek en selecteer Halloween voor een spookachtige sfeer!


Haal alles in huis voor een spannend schooljaar met onze speciale Halloween-aanbieding!

Vinden jouw leerlingen Kahoot! ook zo leuk? Deel dan je favoriete momenten met ons op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok!