app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

17 Jun 2021

Back to blog

Disney ve Pixar’ın OSCAR® Ödüllü “Soul” filmindeki kahramanlar ve diğer en sevilen Disney karakterleri ile sosyal duygusal öğrenmenin keyfini çıkar

Kahoot! Academy’deki Disney ve Pixar yapımı, OSCAR® Ödüllü “Soul” filmi kahramanlarının ve diğer en sevilen Disney karakterlerinin yer aldığı yeni, oynamaya hazır kahoot oyunlarıyla sosyal duygusal öğrenmeyi eğlenceli ve anlamlı hâle getir!

Geçtiğimiz yıl öğrenciler, öğretmenler, ebeveynler dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki herkes büyük zorluklarla karşılaştı. Öğrenmeye, büyümeye ve potansiyelimizi ortaya çıkarmaya devam etmek için sosyal duygusal öğrenme (SEL) becerileri geliştirmek okulda, evde ve de işte her zamankinden daha önemli hâle geldi. Kullanıcılarımızın sosyal duygusal öğrenme sürecini tam anlamıyla desteklemeye yönelik yepyeni bir kahoot koleksiyonu sunuyor olmaktan çok heyecanlıyız. Bu yeni koleksiyon her yaştan Disney hayranını hayatın coşkusunu yaşamaya, empati yapmaya ve küçük şeylerin değerini anlamaya davet ediyor!

Disney ve Pixar’ın OSCAR® Ödüllü “Soul” filminin ve sevilen diğer Disney filmlerinin yer aldığı bu kahoot’larla hayatına neşe katan şeyleri, her birimizi benzersiz kılan noktaları ve daha fazlasını keşfederken bir durup nefes almak ve sessiz bir anın (veya enfes bir pizza diliminin) keyfine varmak isteyeceksin. Hiç vakit kaybetmeden Kahoot! Academy’deki Disney Premium iş ortağı sayfasında bu kahoot’ları keşfet!

Bunlar Kahoot! Academy’de yer alan Disney sosyal duygusal öğrenme koleksiyonundaki ilk oyunlar. Önümüzdeki aylarda ve 2021’in okula dönüş sezonunda yenileri de gelecek. Çok sayıda öğrenci ve öğretmen bir yıldan fazla süredir ilk kez sınıflarda olacağından, sosyal duygusal beceriler bu değişiklikleri yönetmenin ve “yeni bir normale” uyum sağlamanın anahtarı olacak.

Disney’nin yeni sosyal duygusal öğrenme koleksiyonundaki tüm kahoot’lar, ilgi çekici ve anlamlı öğrenme deneyimlerini destekleyen içeriklere herkesin erişmesine olanak tanıyan bir bilgi platformu ve çevrimiçi topluluk olan Kahoot! Academy’de ücretsiz olarak sunuluyor. Tüm Kahoot! kullanıcıları, hem web sitesi hem mobil uygulama üzerinden yüzlerce Disney kahoot’u dahil tüm Kahoot! Academy içeriklerine erişebiliyor.

Ruhuna iyi gelecek olan bu yeni Disney kahoot’larını hemen bugün dene!