Kahoot! Academy Connect Mart ayında kurulduğundan beri dünyanın dört bir yanındaki eğitimciler ve öğretmenler topluluklar oluşturabiliyor, var olan topluluklara katılabiliyor, çevre edinebiliyor ve öğrenmeyi eğlenceli hâle getirmek için bilgi ve kaynak paylaşımı yapabiliyor.

Ayrıca artık favori markalarını ve yayıncılarını tek bir tıkla takip edebilir ve Kahoot! Academy Premium iş ortaklarının özel haberlerine doğrudan Kahoot! platformundan erişim elde edebilirsin. Bu sayede Disney, Angry Birds ve Cambridge Assessment English gibi en sevdiğin markaların veya yayıncıların benzersiz öğrenme içeriklerini keşfetmen daha da kolay hâle gelir.

Favori Kahoot! Academy markalarının en güncel gelişmelerinden haberdar ol

Bir Kahoot! Academy Premium iş ortağını veya Doğrulanmış eğitimciyi takip ettiğinde yeni kahoot’lar ve öğrenme içerikleri dâhil olmak üzere ilgili tüm gelişmelerden haberdar olursun.

İçerik iş ortakları ise hedef kitleleriyle doğrudan Kahoot! üzerinde iletişim kurabilir ve içeriklerini kullanan, profillerini takip eden eğitimcilerden, ailelerden ve öğrencilerden değerli geri bildirimler alabilir. Kahoot! Academy Connect ile yayıncılar güçlü ve etkin bir topluluk oluşturabilir, ayrıca yeni içerikler ve öğrenme deneyimleriyle kullanıcıları teşvik edebilir.

İçerik yayıncısı veya Premium iş ortağı olma konusunda daha fazla bilgi edinmek için Kahoot! Academy Publisher sayfamızı ziyaret et.

Kahoot! Academy’de, güvenli ve hayat dolu bir toplulukla eğitimi eğlenceli hâle getir

Tüm Kahoot! kullanıcıları harika öğrenme deneyimleri yaşamaları için eğitimcileri, öğrencileri ve içerik yayıncılarını bir araya getiren bu benzersiz çevrimiçi topluluğa katılabilir. Eğitimciler ve öğrenciler, güvendikleri yayıncıların, kendi ihtiyaçlarına göre önerilmiş yeni içeriklerinin tümüne anında erişim elde etmenin keyfini çıkarabilir. Kahoot! Academy’de favori markalarını takip ettiğinde seninle ilgili olan, yüksek kalitedeki öğrenme materyalleri parmaklarının ucuna gelir ve tüm konular ile diller arasında kendi yaşına hitap eden ve ihtiyacın olan kaynakları bulman her zamankinden daha da kolaylaşır. .

Kahoot! Academy hakkındaki en güncel gelişmeleri takip etmek için kahoot.com/academy web sitesini ziyaret et veya Kahoot! News abonesi ol.

Doğrulanmış bir eğitimci olmak ister misin? Daha fazla bilgi için burayı ziyaret et: