We hebben allemaal wel eens lange, slecht opgezette videovergaderingen uitgezeten waar we verveeld en gefrustreerd vandaan kwamen. Dus hoe kunnen we videovergaderingen boeiend, interactief en productief maken? Daar komt de Kahoot!-app voor Zoom om de hoek kijken: een van de eerste apps voor gebruik in de vergadering op de Zoom App Marketplace. Vanaf vandaag kan iedereen de Kahoot!-app toevoegen aan hun Zoom-account om in elke videovergadering de betrokkenheid te vergroten en content te bieden op allerlei interessante manieren!

Download de Kahoot!-app voor Zoom vandaag nog om rechtstreeks binnen Zoom kahootsessies te presenteren en eraan deel te nemen! Met de Kahoot!-app krijg je de volgende mogelijkheden:

 • Presenteer kahootsessies in Zoom-vergaderingen voor een vleugje gezonde competitie waardoor iedereen gaat meepraten. Dit creëert een veel grotere betrokkenheid!
 • Geef alle deelnemers het gevoel deel uit te maken van het gesprek door ze een stem te geven via peilingen, open vragen en woordenwolken.
 • Houd iedereen in videovergaderingen geïnteresseerd met betrokkenheidsstimulerende functies zoals puzzels en meerkeuzevragen.
 • Gebruik de Kahoot!-vraagtypen om vertrouwen te kweken, het teamgevoel aan te wakkeren en een virtuele omgeving te creëren waarin innovatie kan gedijen.

Zo werkt het!

Videovergaderingen speciaal voor het werk van de toekomst

Videovergaderingen zullen alleen maar belangrijker worden naarmate de werkplek steeds meer loskomt van een centrale locatie. Het presenteren van kahootsessies tijdens Zoom-vergaderingen is een geweldige manier om innovatie te stimuleren, de teamspirit op afstand te versterken en collega’s bij elkaar te brengen in een virtuele ruimte.

Tot nu toe moesten presentatoren kahoots in een webbrowser openen en hun scherm delen in Zoom, en deelnemers konden dan meedoen op hun eigen mobiele apparaat of in een webbrowser op hun computer. Maar in de gloednieuwe Kahoot!-app wordt dit proces gestroomlijnd: de complete ervaring speelt zich nu rechtstreeks af in de Zoom-oplossing voor vergaderingen. Dit maakt videovergaderingen heel wat productiever en interessanter.

Presentatoren kunnen kahoots zoeken zonder de Zoom-vergadering te verlaten, en deelnemers kunnen meedoen aan kahootsessies, vragen beantwoorden en hun mening delen, rechtstreeks in de Kahoot!-controller in het zijpaneel van de Zoom-gebruikersinterface. Dankzij deze gestroomlijnde ervaring kun je nu nog sneller en makkelijker gesprekken starten waarin ideeën welkom zijn en kennis vrij kan stromen!

Een kahootsessie presenteren in een Zoom-vergadering

 1. Log in op je Zoom-account en klik op Apps in de onderste werkbalk.
 2. Zoek naar Kahoot! in de Zoom App Marketplace en klik op Add (Toevoegen). De app is nu beschikbaar in je appselectie.
 3. Open de Kahoot!-app en klik op Presenteren tijdens je virtuele vergadering. Je wordt gevraagd om in te loggen op je Kahoot!-account. Merk op: presentatoren hebben een Kahoot!-account nodig.
 4. Zoek een kahoot om te presenteren, een die je zelf hebt gemaakt of een uit onze openbare collectie.
 5. Als je klaar bent, klik je op Start en dan wordt je scherm automatisch gedeeld met de deelnemers.

Kahoot! Zoom app

Deelnemen aan een kahootsessie in een Zoom-vergadering

 1. Presentatoren kunnen deelnemers uitnodigen om de Kahoot!-app te gebruiken door op de blauwe pijl te klikken. Hiermee wordt de link naar de Zoom App Marketplace gedeeld met alle deelnemers in de virtuele vergadering.
 2. Voeg de Kahoot!-app aan je apps toe en klik op Deelnemen in het rechterzijpaneel.
 3. Zodra de presentator zijn/haar scherm heeft gedeeld, kun je de spel-PIN invoeren en op Enter drukken om aan de kahootsessie deel te nemen. Je hebt geen Kahoot!-account nodig om aan een kahootsessie mee te doen!
 4. De vragen verschijnen op het gedeelde scherm en je dient antwoorden in via de Kahoot!-controller binnen de Zoom-vergadering. Een tweede scherm of apparaat is niet nodig!

Join kahoot on Zoom

Boeiende, interactieve kahoots maken voor tijdens Zoom-vergaderingen

Maak voorafgaand aan je Zoom-vergadering een kahoot met interactieve functies om het gesprek op gang te brengen. Geef iedereen een stem bij brainstorming, verzamel directe feedback met open vragen en verzamel meningen via peilingen en woordenwolken. Gebruik ook zeker een paar van onze gloednieuwe presentatiedia’s om deelnemers meer context te geven!

Tijdens je Zoom-vergadering kun je ook in real time controleren of je belangrijke punten goed hebt overgebracht met onze quizvragen, puzzels, vragen met korte antwoorden of ‘waar/niet waar’-vragen. Controleer na afloop het rapport om de resultaten in detail te bekijken. Zo zie je in een oogopslag waar de kennis nog tekortschiet.

We vinden het fantastisch om te zien hoe de Kahoot!- en Zoom-community’s de app gebruiken om videovergaderingen superleuk te maken, de teamspirit te versterken en virtuele samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Voeg de app vandaag nog gratis toe aan je Zoom-account!