app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

22 Sep 2021

Back to blog

Her zamankinden daha erişilebilir: Kahoot!’un web sitesi ve uygulaması artık Türkçe de dâhil 11 dilde

Kahoot! uygulamasını ve web sitesini tüm dünyadaki kullanıcılar için her zamankinden daha erişilebilir, daha kapsayıcı ve topluluğa daha iyi hitap edecek hâle getirdik. Kahoot! ile 11 dilde nasıl kahoot oluşturabileceğini, yeni şeyler öğrenebileceğini, oyun oynayabileceğini ve paylaşım yapabileceğini görmek için devamını oku.

İlk sunulduğu günden bu yana toplam 6 milyar katılımcı oyuncu sayısına ulaştığımızda bile misyonumuz hiç değişmedi: Öğrenmeyi herkes için eğlenceli hâle getirmek amacıyla daha fazla kişiye ulaşmak.

Web sitemizde ve uygulamamızda sunduğumuz ilk Asya dili, Japonca ile birlikte İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Felemenkçe, Lehçe, Türkçe, Brezilya Portekizcesi ve Norveççe konuşan kullanıcılara eğlenceli içerikler sunarak bu doğrultuda büyük bir sıçrama yapmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. 

Hiç olmadığı kadar erişilebilir

Belki de tüm bu muhteşem içeriklerin ne kadar değerli olduğunu ve milyonlarca öğrenci, eğitimci, profesyonel ve aile için ne kadar değerli olabileceğini ilk elden gördüğümüzden Kahoot! uygulamasını ve web sitesini daha erişilebilir hâle getirmek, K!rew’deki herkes için gerçek bir motivasyon kaynağı. Tüm mevcut kullanıcılarımız ve aramıza katılacak yenileri için ne tür fırsatların kapılarının aralanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz! 

Başlamak için sabırsızlanıyor musun? Bu eğlenceli genel bilgi kahoot’u ile ana dilinde kahoot’lamaya hemen başlayabilirsin.

Tabii ki işimiz henüz bitmiş değil: Çok yakında sana Kahoot!’un yeni dillerdeki sürümleriyle ilgili haberlerimiz olacak!

Başlarken: Kahoot!’u kendi dilinde kullanma

Kahoot! web sitesinde seçtiğin dile geçme

  1. Profil simgesinin altındaki Ayarlar‘a git ve Dili Değiştir.
  2. Açılır menüden kendi dilini seç.

Kahoot! uygulamasında seçtiğin dile geçme

  1. Uygulamayı en son sürüme güncelle veya daha önce yapmadıysan iOS veya Android cihazına indir*.
  2. Cihazının dili Türkçe ise uygulama otomatik olarak bu dile geçiş yapacaktır.
  3. Cihazının dili farklıysa uygulama içindeki profil simgesine dokun.
  4. Profil sayfanda dişli simgesine tıklayarak ayarları aç.
  5. Dil açılır menüsünden dilini seç.

    * Öğretmensen okulunun teknoloji yöneticisine ulaşman ve öğrencilerin cihazlarındaki uygulama sürümünün güncellenmesini istemen gerekebilir.