Kahoot!+ AccessPass is de eerste toegangspas van Kahoot! en luidt de start van een wereldwijde digitale marktplaats op Kahoot! in. Met deze pas hebben gebruikers onbeperkte toegang tot een uitgebreide bibliotheek van kant-en-klare premium-kahoots, cursussen en andere content over een breed scala aan onderwerpen voor alle leeftijden! 

Wat is er nieuw?

Met Kahoot!+ AccessPass heb je onbeperkte toegang tot premium-kahoots, cursussen en andere content in enkele klikken! De premium-inhoud is gemaakt door vertrouwde contentcreators en uitgevers en er komt elke maand nieuwe inhoud uit. Leerlingen, studenten, onderwijzend personeel, ouders enzovoort krijgen toegang tot kant-en-klare premium-inhoud zonder reclame om thuis, in de klas of online op een leuke manier te leren. 

De inhoud in Kahoot!+ AccessPass is gemaakt met het oog op betrokkenheid en plezier en omvat een breed scala aan onderwerpen, van algemene kennis tot specifieke trivia, wiskunde, aardrijkskunde, wetenschap en nog veel meer! De inhoud in dit nieuwe abonnement wordt momenteel alleen in het Engels aangeboden, maar binnenkort worden er ook andere talen toegevoegd.

Hoe krijg ik toegang tot de premium-inhoud in Kahoot!+ AccessPass?

  1. Log in bij je Kahoot!-account (of meld je gratis aan als je nog geen account hebt!)
  2. Bekijk een voorvertoning van alle premium-inhoud in Kahoot!+ AccessPass, of bekijk meer inhoud op de pagina Ontdekken of door te zoeken
  3. Neem een abonnement op Kahoot!+ AccessPass voor toegang tot alle premium-inhoud
  4. Ga van start om leren en betrokkenheid een boost te geven!

De inhoud in Kahoot!+ AccessPass wordt geleverd door Kahoot! Academy, een wereldwijde community en kennisplatform voor iedereen die creëert, leert en onderwijst. Elke maand doen meer dan 40 miljoen deelnemende spelers van over de hele wereld mee met de steeds toegankelijke gratis inhoud van vertrouwde contentcreators en partners zoals Star Wars, Disney, de Verenigde Naties, Microsoft en meer op Kahoot! Academy.

Kahoot!+ AccessPass wordt geleidelijk aan wereldwijd beschikbaar gesteld op het webplatform en de mobiele iOS- en Android-apps van Kahoot! als een jaarlijkse en maandelijkse abonnementsdienst, te beginnen met een introductieaanbod van $ 3/maand.

Log in of meld je gratis aan en neem een abonnement op Kahoot!+ AccessPass voor onbeperkte toegang tot premium-inhoud van Kahoot! Academy.

Deel het nieuws, volg ons en leg contact met andere Kahoot!’ers op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok