app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

17 Jun 2021

Back to blog

Maak sociaal-emotioneel leren nog leuker met OSCAR®-winnaar Soul, een film van Disney en Pixar, en andere Disney-favorieten

Maak sociaal-emotioneel leren leuk en zinvol met nieuwe kant-en-klare kahootspelletjes met OSCAR®-winnaar Soul, een film van Disney en Pixar, en andere Disney-favorieten op Kahoot! Academy.

Leerlingen, leerkrachten, ouders en veel andere mensen wereldwijd hebben het afgelopen jaar te maken gehad met enorme uitdagingen. Het opbouwen van vaardigheden op sociaal en emotioneel gebied (ook wel ‘sociaal-emotioneel leren’ of SEL) is belangrijker dan ooit – op school, thuis en op het werk. Zo kunnen we blijven leren, groeien en ons potentieel ontplooien. Om onze gebruikers te helpen hart en ziel toe te voegen aan sociaal en emotioneel leren, zijn we erg enthousiast over een gloednieuwe collectie kahoots die op SEL zijn gericht. Met deze kahoots kunnen Disney-fans van alle leeftijden het leven vieren, empathie delen en de kleine dingen waarderen!

Met OSCAR®-winnaar Soul, een film van Disney en Pixar, en andere populaire Disney-films zullen deze kahoots je inspireren om van de natuur of de stilte te genieten (of van een lekker stuk pizza), terwijl je ontdekt wat jou vreugde brengt, wat ons allemaal uniek maakt en nog veel meer. Ontdek deze kahoots vandaag nog op de Disney Premium-partnerpagina op Kahoot! Academy!

Dit zijn de eerste spellen in Disneys collectie over sociaal-emotioneel leren op Kahoot! Academy, die de komende maanden en aan het begin van het nieuwe schooljaar in 2021 verder uitgebreid zal worden. Omdat veel leerlingen en leerkrachten voor het eerst in lange tijd terugkeren naar school, zijn sociaal-emotionele vaardigheden essentieel om met deze veranderingen om te gaan en zich aan te passen aan een ‘nieuw normaal’.

De kahoots in Disneys nieuwe collectie over sociaal-emotioneel leren zijn allemaal gratis beschikbaar op Kahoot! Academy, een kennisplatform en online community die iedereen toegang geeft tot inhoud voor boeiende en zinvolle leerervaringen. Alle Kahoot! Academy-inhoud, inclusief honderden kahoots van Disney, is beschikbaar voor alle Kahoot!-gebruikers, zowel via de website als via de mobiele app.

Speel deze nieuwe Disney-kahoots vandaag nog – ze zijn gegarandeerd goed voor de ziel!