app store badge google play badge

Get the mobile app for the best Kahoot! experience!

18 Oct 2023

Back to blog

Maak Halloween met deze kahoots verschrikkelijk leuk!

Vier je Halloween met vrienden en familie? Duik samen in de griezelwereld van Kahoot! en speel superspannende halloweenspelletjes waar je hart sneller van gaat kloppen!

Pak je snoepemmer erbij en vier Halloween samen met je favoriete mensen (in het echt of virtueel). Bekijk de volledige halloweencollectie en kies een paar kant-en-klare halloweenspelletjes voor gruwelijk plezier!

Griezel erop los met geweldige premium-kahoots.

Ontdek huiveringwekkende historische weetjes over dit eeuwenoude feest waar zelfs een pompoen kippenvel van krijgt!

Snoep of je leven! Ben je er klaar voor?

Het is Dracu-lachen geblazen met quizzen en leerspelletjes op Kahoot! Kids. Verken getallen, vormen, woorden en meer in boe!-iende spelletjes.

Dog with Halloween costume

Honden van Halloween

Spoken, spinnen en heksen… Het griezelseizoen is aangebroken! Herken jij de kostuums van deze honden?

Laat je creativiteit rondspoken

Het is tijd om je eigen halloweenspelletjes te maken! Ga aan de slag met ons sjabloon, voeg een van onze gloednieuwe thema’s toe en zorg voor een griezelsfeer met spannende wachtmuziek. Personaliseer dan je spel met onze geweldige personages!Blaas wat leven in je feestje met de klassieke spelmodus voor Halloween, binnenkort beschikbaar op Kahoot!.

Geef een leuke draai aan je spel met onze aankomende klassieke spelmodus voor Halloween, met onder andere een nieuw thema, geestige lettertypen en kleuren die 100% Halloween zijn.

 

We wensen alle Kahoot!’ers een vrolijk Halloween! Deel deze post met andere halloweenfans en blijf op de hoogte van andere aanbevolen Kahoot!-inhoud Kahoot! op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, en TikTok!