De lancering van Kahoot! Academy Connect in maart gaf leerkrachten en leerlingen over de hele wereld de kans community’s op te bouwen en zich erbij aan te sluiten, met elkaar te netwerken en kennis en middelen te delen om leren geweldig te maken.

Nu kun je met één klik ook je favoriete merken en uitgevers volgen en exclusieve updates ontvangen van Kahoot! Academy Premium Partners, direct op het Kahoot!-platform. Dit maakt het nog makkelijker om uniek lesmateriaal van je favoriete merken en uitgevers te ontdekken — zoals Disney, Angry Birds, Cambridge Assessment English en nog veel meer.

Volg je favoriete merken op Kahoot! Academy

Als je een Kahoot! Academy Premium Partner of Verified Educator volgt, dan hoor je als eerste over al hun updates, inclusief nieuwe kahoots en lesmateriaal.

Contentpartners kunnen direct op Kahoot! in contact komen met hun publiek en waardevolle feedback krijgen van leerkrachten, ouders en leerlingen die hun content gebruiken en hun profiel volgen. Met Kahoot! Academy Connect kunnen uitgevers een sterke en actieve community opbouwen en gebruikers betrokken houden met nieuwe content en leerervaringen.

Meer informatie over hoe je een contentuitgever of Premium Partner wordt, vind je op onze Kahoot! Academy Publisher-pagina.

Maak leren geweldig in een veilige en enthousiaste community op Kahoot! Academy

Alle Kahoot!-gebruikers kunnen lid worden van deze unieke online community die leerkrachten, leerlingen en contentuitgevers samenbrengt om nuttig lesmateriaal te maken. Leerkrachten en leerlingen kunnen direct toegang krijgen tot alle nieuwe content van hun vertrouwde uitgevers, helemaal afgestemd op hun behoeften. Door je favoriete merken te volgen op Kahoot! Academy komt relevant en hoogwaardig lesmateriaal binnen handbereik. Zo vind je gemakkelijker dan ooit alle middelen die je nodig hebt voor alle vakken, leeftijden en talen.

Ga voor het laatste nieuws over Kahoot! Academy naar kahoot.com/academy of schrijf je in voor Kahoot! News.

Wil je een Verified Educator worden? Hier vind je meer info: